Nyheter: Vill du registrera dig på Enhörningens forum?

Klicka här för att läsa hur det går till.

Författare Ämne: James Camerons Avatar trailer  (läst 4813 gånger)

Kennet

  • Enhörningsredaktör
  • *
  • Antal inlägg: 461
  • Science Fiction fan från Karis
    • Fantastix
James Camerons Avatar trailer
« skrivet: 20.08.2009 kl. 19.09 »
Nu har de alla andra förutom de lyckliga som kunde se en kort snutt av filmen på San Diego Comic Con äntligen chans att se den mycket omtalade och hypade filmen av James Cameron.

Den första Teasertrailern till filmen Avatar är uppe på www.traileraddict.com och visst ser den mycket intressant ut. Filmen som spelas in i 3D, IMAX format och är en kombination av Motioncapture och levande skådespelare plus cgi ser rätt så intressant ut.

Filmens handling kretsar kring en sårad krigsveteran, Jake Sully, som blir ofrivilligt inknuffad i ett försök att bosätta en fjärran planet i framtiden för att ingå i ett experiment, att bli en s.k Avatar på planeten Pandora som dock redan är bebodd. Han blir så småningom ledaren för den inhemska rasen Na’vi i en kamp för överlevnad.

Filmen har sin världspremiär den 18.12.2009 men för alla otåliga visas fredagen den 21.8. 2009 kl 18.00 och 23.00 en kort specialförevisning av filmen. (Det visas ca 15 minuter av denna film.

Läs mera här. (www.finnkino.fi)

Regi: James Cameron
Producenter: James Cameron och  Jon Landau
Manus: James Cameron
I rollerna: Sam Worthington, Zoë Saldaña, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang, Joel David Moore, Giovanni Ribisi, CCH Pounder, Dileep Rao, Matt Gerald
Musik: James Horner
Studio: 20th Century Fox Lightstorm Entertainment
Längd: mera än 150 minuter (påstås det)

Reality of life is for people who cant handle Science fiction