www.enhorningen.net
 
Enhörningen
Näthörningen
Noveller
Rapporter
Recensioner
Forum
Händelsekalendern
Omröstningen
Sf-bilder
Pappershörningen
Prenumerera
Länkar


Kommentarer?
Skicka e-post till: enhorningen@enhorningen.net
eller använd
Enhörningens responsblankett.

Ny adress för RSS-flödet

Författare Ämne: Ny adress för RSS-flödet  (läst 4997 gånger)

Ben

  • Administrator
  • *
  • Antal inlägg: 1 356
Ny adress för RSS-flödet
« skrivet: 2.01.2010 kl. 23.46 »
I samband med att Näthörningsnotiserna för 2009 arkiverades fick även RSS-flödet för Enhörningens nyhetsnotiser en ny adress. Har du alltså prenumererat på Näthörningen i din RSS-läsare är det dags att byta ut prenumerationsadressen. Klicka här för den nya adressen, eller byt ut board=19 till board=21 i flödets adress om du hellre gör det manuellt.

Flödet för hela diskussionsforumet (Näthörningen plus avdelningarna med icke-redaktionellt material samt alla diskussionsinlägg) har fortsättningsvis sin gamla adress, så där behövs inga ändringar. (Råkar du inte ha prenumererat på det flödet och vill göra det nu är det bara att klicka på RSS-ikonen som finns uppe i adressbalken i din webbläsare.

Observera också att forumet möjliggör prenumerationer på inläggen per e-post. Klicka på texten Underrätta via e-post då du har uppe listan över alla inlägg i Näthörningstråden och du kommer att få ett e-postmeddelande varje gång något nytt postas under Näthörningsrubriken på forumet. Samma sak gäller för alla andra delar av forumet också. På motsvarande sätt går det också att prenumerera på vilken enskild diskussion som helst. Du hittar ”Underrätta via e-post”-länken uppe i fältet där du även bl.a. kan markera alla inlägg som lästa.