Enhörningens forum

Enhörningens forum => Näthörningen => Gamla rubriker 2009 => Ämnet startat av: Ben skrivet 20.05.2009 kl. 23.54

Titel: Mitranias åttonde novelltävling!
Skrivet av: Ben skrivet 20.05.2009 kl. 23.54
Den rikssvenska fantastiktidskriften Mitrania (http://www.mitrania.se) har kört i gång sin novelltävling för åttonde gången! Tävlingen är öppen för alla som skriver på svenska. Nedan följer Mitranias pressmeddelande om tävlingen. Mera information hittar du på Mitranias webb. (http://www.mitrania.se/visaen.asp?valdid=484)

Citera
Fantastiktidskriften Mitrania utlyser sin åttonde novelltävling för de som skriver fantasy, sf eller skräck

Priser:
1:a pris 1500 kronor, ett gratisex av tidskriften och ett diplom
2:a pris 500 kronor, ett gratisex av tidskriften och ett diplom
3:e pris 250 kronor, ett gratisex av tidskriften och ett diplom
4:e och 5:e pris får endast diplom och ett gratisex av tidskriften.

Regler:
• Novellerna måste vara mellan 4000 och 22 000 tecken långa (inklusive mellanslag). De ska vara i genren fantasy, sf eller skräck. Novellerna ska vara på svenska. De får inte vara publicerade i pappersform, och inte heller finnas publicerade på webben. (Slutna forum räknas inte). Om man vill delta med en novell som redan ligger på webben, måste man i så fall ta bort den därifrån först.

• Bidrag skickas till epostadressen: novelltavling@mitrania.se senast den 20:e juni.

• Den som deltar i tävlingen ger i och med det mitrania rättighet att publicera novellen i papperstidningen. Detta kommer dock endast att ske automatiskt om personen hamnar på plats 1-5. Den som skickar in förväntas ha läst tävlingsvillkoren och godkänt publicering för diplom och ett gratisex.

• Övriga noveller publiceras icke i Mitrania, annat än efter ytterligare samråd med författaren.

• Bidragen ska skickas via e-post som rena textfiler.

• Det är tillåtet att skicka fler än ett bidrag.

• Av tekniska skäl sätts alla deltagare upp på ett nyhetsbrev så att tävlingsresultatet kan skickas till de som deltog i tävlingen. Deltagarna kan när som helst lämna nyhetsbrevet utan att det påverkar
något.

• Den som deltar i tävlingen ger tidskriften rätt att publicera personnamn och placering på nyhetsbrevet samt i tidskriften och på webben.

• Redaktionen har rätt att inte utdela pris om inget av bidragen håller tillräckligt hög kvalitet, eller för få bidrag inkommer.