Enhörningens forum

Enhörningens forum => Näthörningen => Gamla rubriker 2010 => Ämnet startat av: Ben skrivet 13.09.2010 kl. 00.40

Titel: Recension: Underfors
Skrivet av: Ben skrivet 13.09.2010 kl. 00.40
Chefred har läst Underfors, Maria Turtschaninoffs nya finlandssvenska fantasyroman (http://www.enhorningen.net/Recensioner/Turtschaninoff_Underfors.shtml).
Titel: SV: Recension: Underfors
Skrivet av: Ben skrivet 13.09.2010 kl. 18.25
Och här är det väl på sin plats att nämna att den som är intresserad av att vinna ett signerat ex av Underfors skall klicka sig vidare till Maria Turtschaninoffs blogg och där läsa vad man skall göra för att vara med i tävlingen (http://turtschaninoff.blogspot.com/2010/09/pa-era-platser-fardiga-hitta-pa.html).

Fyra ex av boken står på spel och tävlingstiden utgår inkommande söndag (19.9).
Titel: SV: Recension: Underfors
Skrivet av: Kennet skrivet 26.09.2010 kl. 10.33
Jag läste Underfors för några dagar sedan och håller till stort med vad Ben skriver. Men ett litet minus i kanten måste jag nog komma med. (fast det är nog ett ganska litet minus).

SPOILERVARNING! FÖR ER SOM INTE LÄST BOKEN LÄMNA DETTA OLÄST


Jag blev aldrig orolig för om huvudpersonerna skulle klara sig eller inte. Jag hade hoppats på att det funnits något i boken som fått mig att oroa mig om hur det kommer att gå. Nu dyker det alltid upp något som gör att det ordnar sig eller de blir räddade. Men detta gör inte läsupplevelsen sämre för många och jag läste boken på två dagar så en mycket bra bok är detta och när min son läst boken ger jag den åt min dotter att läsa.

PS omslaget är helt fantastiskt och ser mycket bättre ut när man kan se den uppslaget.