Enhörningens forum

Enhörningens forum => Serier => Ämnet startat av: Kennet skrivet 13.09.2004 kl. 13.08

Titel: Seriefestivalen i Helsingfors
Skrivet av: Kennet skrivet 13.09.2004 kl. 13.08
Nu är det igen dags för seriefestivalen den 18-19.9. Gäster bl.a. Vicar, Jeff Smith, Peter Snejberg, Lise Myhre och Lewis Trondheim. Verkar fylld med mycket program osv.
Hemsidan här: http://www.kupla.net/fest2004/

Är det någon annan från detta forum som är på väg? Jag skall själv dit på lördagen.  :D
Titel: Seriefestivalen i Helsingfors
Skrivet av: Ben skrivet 19.09.2004 kl. 21.10
Såg just ett inslag från serifestivalen i nyheterna (YLE1, 20.30). I inslaget intervjuades bl.a. Jeff Smith. Det harmar mig verkligen att jag inte kunde åka till festivalen, det skulle ha varit fantastiskt att få Smiths autograf (och förhoppningsvis även någon liten Bone-teckning) i ett Bone-album.

Och hade man gjort det riktigt ordentligt skulle man naturligtvis ha fixat en intervju med Smith för Enhörningen...

Råkar det förövrigt finnas någon inbiten Bone-fantast bland forumets läsare som kunde tänka sig att skriva en artikel om denna fantastiska fantasyserie för Enhörningen?

De som inte känner till serien Bone kan klicka fram adressen http://www.boneville.com och läsa mer eller traska tillnärmaste bokhandel/Seriebutik. Bone finns översatt bl.a. till finska och svenska.
Titel: Seriefestivalen i Helsingfors
Skrivet av: Kennet skrivet 20.09.2004 kl. 18.22
På seriefestivalen köpte jag en serietidning som hette Jysäys. I tidningen skall det börja dyka upp nya och litet äldre europeiska serier. I det första numret fanns bl.a Petri Hiltunens Preador.

Tidningen verkar mycket intressant så jag bestämde mig genast för att prenumerera. För två år sedan försökta men lansera en tidning som hette något som sarja ruutu e.dyl. Den stärva direkt. Kom aldrig några numror men här hoppas jag att det lyckats. Utgivaren är isihei (http://www.isihei.fi) Priset för 6 nr. var något 22 euro  12 nr. 35 e. Inte så grymt mycket.

Bone är faktistk en av de bästa fantasyseriena nu som bäst. Tycker jag. och Jeff Smith verkar mycket sympatisk.
Titel: SV: Seriefestivalen i Helsingfors
Skrivet av: Ben skrivet 23.04.2005 kl. 20.03
Beställde just det sista Bone-albumet från Amazon.com. Äntligen får man veta hur äventyret egentligen slutar.

Bone 9: Crown of Horns utkom ju redan senaste år, men jag har helt enkelt inte haft möjlighet att skaffa den förrän nu. Men nu är väntan alltså snart över för min del.  :D