[Tillbaka till Enhörningens huvudsida]


Ahrvid Engholm hedersgäst på Baltcon 2004

Enligt ett meddelande på den rikssvenska Fanac-listan har Ahrvid Engholm från Sverige blivit inbjuden som hedersgäst på årets Baltcon. Baltcon 2004 går även under namnet Estcon 2004 och hålls 16-18.7 i Estland. Kongresslokalen är en underskön "jaktstuga" ca 70 km från tallin i nordöstra Estland. "Jaktstugan" verkar ägas av den estniska motsvarigheten till vår Forststyrelse, så det hela verkar mycket lovande. Bilder från kongressplatsen finns att se på http://www.rmk.ee/pages.php3/0203020117,815.
   Kongressen verkar bli av det mer avslappnade slaget med en en mindre mängd programpunkter och en större mängd fritt umgänge och bastubadande (en bild på den otroligt inbjudande bastun finns att beskåda på den ovannämnda webbsidan).
   Kongressavgiften är endast 15 euro och inkluderar övernattning samt tur-returresa från Tallinn med abonnerad buss. För ytterligare 15 euro får man fem mål mat. För att vara med i gruppbespisningen bör man anmäla sig via kongressens webbsida (http://baltcon2004.gg.ee/) före 10.7.
   Ahrvid Engholm är en av de mest aktiva sf-fantasterna i Sverige. Han har varit med om att arrangera ett stort antal kongersser och under sina otaliga år som sf-fan har han utgivit ett mer eller mindre enormt antal egna fasin samt skrivit artiklar, recensioner och noveller till en drös andra fansin och tidskrifter. Ahrvid är definitivt den rikssvenske fan som besökt de flesta kongresser i Finland, bl.a. alla Finncons.

-Ben Roimola- 8.7.2004
Källa: Ahrvid Engholms e-postmeddelande på Fanac-listan.
 
Vill du kommentera denna notis kan du alltid styra din webbläsare till Enhörningens forum.
Har du en nyhet som du vill tipsa om,
eller vill du kommentera Enhörningens www-sidor?
Klicka i såfall här.[Tillbaka till Näthörningen]