[Tillbaka till Enhörningens huvudsida]


Lars-Olov Strandberg firar med öppet hus

Lars-Olov StrandbergSvensk fandoms gåva till världen och en förebild för alla dem som undrar om de kan hålla på med sf ännu efter att de blivit vuxna, Lars-Olov Strandberg, fyller 75 år i juli!
   Lars-Olov firar sina halvrunda år med öppet hus på Stockholms Tolkiensällskaps, Forodrims, lokal söndagen den 25 juli mellan klockan 13.00 och 20.00. Forodrims lokal ligger på Norra Agnegatan 45 på Kungsholmen i Stockholm. Närmare anvisningar finns i Lars-Olovs e-postmeddelande på Fanac-listan.
   Alla sf-fans är välkomna. I stället för blommor eller presenter önskar Lars-Olov att folk stöder Rädda Barnen genom en gåva till det svenska postgirokonto 902003-3. Skriv "gäller Lars-Olov Strandbergs 75-årsdag" på talongen.
   Lars-Olov Strandberg har varit aktiv inom den organiserade svenska sf-verksamheten sedan den första svenska sf-kongressen, Luncon, som arrangerades 1956. Han har deltagit i en stor mängd nationella och internationella sf-evenemang och har i så hög grad blivit själv en del av sf-traditionen att man i Sverige inte på länge har kunnat tänka sig att arrengera en större kongress utan programpunkten där Lars-Olov visar ett urval diabilder från gångna kongresser.
   Enhörningen gratulerar Lars-Olov och påpekar för alla som inte har möjligheten att hälsa på honom på födelsedagsfesten att Lars-Olov Strandberg är hedersgäst på den stora sf-världskongressen Interaction i Glasgow nästa år.

-Ben Roimola- 28.6.2004
Källa: Lars-Olov Strandbergs e-postmeddelande på Fanac-listan.
 
Vill du kommentera denna notis kan du alltid styra din webbläsare till Enhörningens forum.
Har du en nyhet som du vill tipsa om,
eller vill du kommentera Enhörningens www-sidor?
Klicka i såfall här.[Tillbaka till Näthörningen]