Uppdaterad
[Tillbaka till Enhörningens huvudsida]


Enhörningen behöver ditt stöd

Enhörningens spilta är inte gratis, och inte lever Enhörningen på bara luft den heller. För att stöda tidskriften Enhörningen kan du göra följande:

 1. Prenumerera på Enhörningen!
  Gillar du det du hittar på Enhörningens webb gillar du säkert även Enhörningens pappersversion. Den tryckta tidskriften innehåller en hel del material som du inte hittar i webbtidskriften bl.a: längre noveller, utländska noveller i svensk översättning, artiklar och illustrationer.
  Läs mera på prenumerationssidan.
   
 2. Köp en bok (eller fler)!
  Från och med maj 2004 gick Enhörningen med i så kallade "affiliate programs" hos bokhandlarna Amazon.co.uk, Amazon.com och Fictionwise. Detta betyder helt enkelt att Enhörningen får en liten provision för varje uppköp i dessa butiker som görs via Enhörningens sidor. Är du alltså på väg att köpa en bok eller en e-bok kan du stöda Enhörningen enkelt genom att ta vägen till Amzon eller Fictionwise via logolänkarna som finns i navigeringsbalken på varje sida på Enhörningens webb (ögna vänsterut så borde du se länkarna). Att ta vägen till bokhandlarna genom Enhörningens sidor påverkar inte det pris du betalar för böckerna på något sätt. Det här är alltså en situation där alla vinner (du får din bok, bokhandeln får pengar och Enhörningen får en liten slant för att den styrt dig till bokhandeln).

  Förutom logolänkarna kommer bokhandelslänkar att dyka upp här och var på Enhörningens sidor där chefred anser att de passar in. Som exempel kommer Hugo- och Nebula-prisnyheterna att förses med direktlänkar till bokhandelssidorna för de nominerade/prisbelönta verk som går att köpa på Amazon eller Fictionwise.