NoFF - Suomi

[NoFF 2003]

[NoFF 2001]

Jukka Halme valittu vuoden 2002 suomalaiseksi NoFFariksi

Vuoden 2002 suomalaiseksi NoFFaajaksi on valittu Jukka Halme. Jukka on sf- asiantuntija ja -fani, sekä yleisesti mukava ihminen, joka varmasti edustaa fandomiamme mallikkaasti maailmalla. Jukka on ilmoittanut suuntaavansa NoFF-matkansa Ruotsiin ConFuse/Swecon-tapahtumaan 14.-16.62002 (lisäinfoa conista osoitteessa http://www.lysator.liu.se/confuse/.
   Lisää Halmeinfoa löytyy Jukkahoon kotisivuilta osoitteesta http://www.geocities.com/jukkahoo.

NoFF-kassaan on tähän mennessä kertynyt noin 170 euroa, mistä kiitokset Enhörningenille, Helsingin sf-seuralle, Helsingin yliopiston sf-klubille, Turun sf-seuralle sekä lukuisille yksittäisille sf-harrastajille (erikoiskiitos Helsingin mafian porukalle joka keräsi yli 40 euron kolehdin).


Vuoden 2002 NoFF-ehdokkaat

Maaliskuun viimeisen myötä tuli aikaraja täyteen tämän vuoden NoFF-ehdokasasettelussa. Seuraavassa kauniisti aakkosjärjestyksessä vuoden 2002 NoFF-ehdokkaat:

  • Kanerva Eskola, Tampere
  • Jukka Halme, Helsinki
  • Irma Hirsjärvi, Jyväskylä
  • Marko Ikäheimo, Kuopio
  • Toni Jerrman, Helsinki
  • Maarit Lamminen, Turku
  • Mixu Lauronen, Oulu
  • Anne Leinonen, Mikkeli
  • Petri Salin, Helsinki

Viime vuoden NoFFailija Johanna Ahonen valitsee seuraajansa 15.4.2002. Jos haluat yrittää vaikuttaa Johannan päätökseen voit lähettää hänelle kommentteja sähköpostitse osoitteeseen jokaah_utu.fi tai käyttämällä näiltä sivuilta löytyvää NoFF-lomaketta.

NoFF 2002 on polkaistu käyntiin! Seuraavassa NoFF-koordinaattori Johannan tietopaketti:

NoFFaamaan!

Oletko aina halunnut matkustaa ruotsalaiseen tai norjalaiseen coniin edustamaan Suomea ja pitämään hauskaa? Haluatko tavata kiinnostavia sf-henkilöitä, ehkäpä jopa kuuluisuuksia?

Jos vastaat kyllä, olet ehkä juuri oikea henkilö Suomen NoFF-edustajaksi vuonna 2002. Jos taas et itseäsi tunnistanut edellisestä, mutta B-rapun scifihörhö vastaa kuvausta viimeistä i:n pistettä myöden, kavalla hänet!

NoFF (Nordic Fan Fund) etsii suomalaista edustajaa matkustamaan joko ruotsalaiseen tai norjalaiseen coniin. Tänä vuonna mahdollisia con-kohteita ovat ainakin Swecon - ConFuse, joka järjestetään Linköpingissä 14.-16.6. sekä norjalainen ShadowCon 2002, joka alustavien tietojen mukaan järjestetään heinäkuussa Oslossa. Edustajan tulee kirjoittaa matkastaan raportti ja lisäksi osallistua seuraavan vuoden edustajan valintaprosessiin. Lisäksi hauskanpito edustustehtävien ohessa on suositeltavaa.

Ehdota mielestäsi sopivaa fandom-aktiivia (vaikka itseäsi, se ei ole kiellettyä!) ja anna ehdotuksellesi muutama hyvä perustelu. Ainoat henkilöt, joita et voi ehdottaa ovat Ben Roimola ja Johanna Ahonen, vuoden 2002 NoFF-koordinaattorit. Lopullisen valinnan tekee ehdotusten pohjalta viime vuoden noffaaja, Johanna. Lähetä ehdotuksesi suoraan hänelle sähköpostitse, tai käytä näiltä sivuilta löytyvää NoFF-lomaketta. Aikaa ehdotusten tekemiselle on 31.3. asti, jonka jälkeen ehdokaslista julkaistaan ja vapaalle keskustelulle suodaan hieman aikaa. Valinta tehdään 15.4.2002.

En NoFFaa, mutta olen hengessä mukana

Haluatko tukea NoFF-yhteistyötä? Hienoa! Kuka tahansa voi auttaa lahjoittamalla rahaa NoFF-kassaan.